RESTAURANT WEEK

  • Alyki
  • Brak komentarzy

KOCHAJ JEDZENIE!

Jesienna edycja Restaurant Week startuje 16 października.

Festiwal potrwa do 31 października.

Specjalnie na tę okazję, Szef kuchni – Paweł Błaszczyk przygotował specjalne menu.

Menu A:

Przystawka: Krem z topinamburu, wędzony łosoś, pieczona gruszka z serem Taleggio, oliwa piri piri

Danie główne: Żeberka schabowe duszone w ananasie z chili, kopytka wasabi z wakame, sos Bordelaise, kruszonka tymiankowa

Deser: Parfait z białą czekoladą, żel grejpfrutowy, owoce sezonowe, chips z banana, puder lawendowy

 

Menu B:

Przystawka: Krem z topinamburu, pieczona gruszka z serem Taleggio, oliwa piri piri

Danie główne: Pierożki z podgrzybkiem i porem, consommé grzybowe, kiszona rzodkiewka, świeże zioła, oliwa parmezanowa

Deser: Parfait z białą czekoladą, żel grejpfrutowy, owoce sezonowe, chips z banana, puder lawendowy

 

Zarezerwuj stolik już dziś na www.restaurantweek.pl