SUKCES ALYKI W JESIENNEJ EDYCJI FESTIWALU RESTAURANT WEEK POLSKA!

Hasło jesiennej edycji festiwalu Restaurant Week Polska brzmiało towarzyskość to zdrowie! Niezmiernie miło nam poinformować, iż kierując się tą ideą, ALYKI zwyciężyło w kategorii najlepsza atmosfera w rankingu ogólnopolskim festiwalu. Ponadto byliśmy w czołówce pozostałych kategorii, a nasza przystawka okazała się prawdziwym hitem.

Dziękujemy Państwu za wszystkie oddane głosy oraz opinie. Po raz trzeci Restauracja ALYKI uczestniczyła w festiwalu Restaurant Week. Jesienna edycja odbyła się w wybranych, najlepszych restauracjach w całej Polsce, w dniach 21-30 października 2016 r. Tym razem pobiliśmy rekordy – gościliśmy, aż 803 osób (najwięcej ze wszystkich restauracji) i zebraliśmy, aż 109 opinii! Szef Kuchni Paweł Błaszczyk przygotował dla Państwa najwyższej jakości dania, którymi sami chcielibyśmy się podzielić z naszymi najbliższymi. Na talerzach królowała dynia oraz smakowity dorsz w niecodziennej, przepysznej odsłonie z dodatkiem popcornu z kaszy gryczanej.

Bardzo wysokie noty zdobyła nasza przystawka, która była podana w formie lekkiego kremu z dyni, wzbogaconego orientalnym smakiem imbiru. Zdobyliśmy wysokie, drugie miejsce w rankingu najlepszych wrocławskich restauracji, co zważywszy na tak dużą liczbę gości i uzyskanych głosów, bardzo nas cieszy. Stale dążymy do tego, aby nasza Restauracja była dla Państwa wyjątkowym miejscem. Dziękujemy za odwiedziny!

grafika

15068441_1355640097788201_7952978462931687508_o